Lej en pølsevogn

Lej en Pølsevogn med mulighed for alt det tilbehør hjertet begærer.

Ud over pølser fra Pølsemand / TULIP, kan vi også tilbyde Bøfsandwich, burger, ribbensandwich – og har i andre ønsker, kontakt os gerne.

Læs mere her.

Vi har i mange år leveret pølsevogne med alt, der hører til både til små private fester, konfirmationer, rejsegilder og lignende, men også til større arrangementer som byfester og Festival har vi stillet den lette sult hos mange tusinde danskere gennem tiderne ved hjælp af hotdogs og frankfurterpølser.

Med Pølsedrengene/pigerne ønsker vi at gøre det simpelt og nemt at leje en pølsevogn til ens arrangement.

Nordkapudlejning er et firma der gør meget i udlejning af pølsevogn, vi har 4 pølsevogne i 3 størrelser. Det hele startede for næsten 30 år siden, som kun 18 årige, da jeg købte en kbh pølsevogn det var en af de helt gamle pølsevogne med motor foran som skul trækkes, der fulgte et par arrangementer med ved køb af vognen.Det gik i noget tid, at skulle trække i den vogn, men besværlig når det var langt væk.

Efter 2 år købte jeg en pølsevogn der kunnet trækkes i en bil, siden er det gåed slag i slag, og der er kommet flere ting med. I dag har vi vores pakke løsninger som passer netop til kundernes behov, især vores pakke 3 løsning, hvor vi kommer ud med pølsevognen i 2 timer inklusiv
bemanding. Til denne løsning hører rødpølse, grillpølser, pølser i svøb, frankfurter, rød knækker, rød og brun hotdogs og franskhotdog og det hele er inklusiv 200 enheder.

Har kunderne andre ønsker kan vi feks lave ribben sandwich, bøfsandwich, vi har også kyllingepølser og til dem som ikke spiser kød har vi veganerpølser og gluten fri brød. Ønskes der fadøl, sodavand eller Cocio tager vi også det med.

Ved større arrangementer med pølsevogn ring eller send mail og vi finder den rette løsning til dig eller dit firma.

Du kan leje Pølsevognen alene med div. maskiner, – eller lad os kommer med pølsevogn og personale samt mange typer pølser, så du skal ikke tænke på noget som helst.

Se vores priser med bemanding og pakke løsninger her.

Pris for leje Pølsevogn uden bemanding 1.250 kr. inkl. moms

Du kan vælge at hente og aflevere vognen GRATIS selv

– ellers kan vi levere og afhenter fra fx. – 200,00 kr. i 7500 Post nr. – se priserne HER

 

Se egenkontrol her

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag på telefon (+45) 20 28 16 90 eller mail nordkapudlejning@gmail.com.

Vi ser frem til at høre fra dig.